Notícies

La Selecció de Lleida, doble campiona de la Transpirineus

La Selecció de Lleida va ser la gran protagonista de la VIII Copa Transpirineus que es va celebrar a Andorra el passat mes de setembre, ja que es va proclamar campiona en les dues categories.

L’equip masculí estava format pels infantils Sergi Abellana i Ivan Solans, i pels alevins Álvaro Barranco i Nèstor Giribet. A les semifinals, Lleida es va imposar a Pirineus Orientals per un clar 5-0, mentre  que Girona va derrotar Andorra per 3-2.

A la final, la selecció lleidatana va vèncer el combinat gironí per 3-1, amb triomfs de Solans, Giribet i Barranco, i derrota d’Abellana. En el duel pel tercer i quart lloc, el conjunt francès es va imposar a Andorra (3-2).

Per la seva banda, la Selecció de Lleida femenina estava formada per les tennistes infantils Magda Aubets i Natàlia Bey i per les alevins Maria Teixidó i Ares Llobera. A les semifinals van derrotar la selecció de Pirineus Orientals per un aclaparador 5-0, mentre que Girona també va escombrar Andorra.

A la final, Lleida va imposar la seva llei sobre les gironines guanyant per 3-2. Aubets i Teixidó van emportar-se els seu partits, i Bey i Llobera van perdre els seus.

Amb l’empat a dos, Aubets i Bey van adjudicar-se el doble decisiu i amb ell la victòria final. Andorra va aconseguir la tercera plaça davant França (5-0).

El cap de l’expedició va ser el director tècnic de la Representació Territorial a Lleida, Carlos Coll. La RT ha estat la creadora de la selecció, l’encarregada de potenciar-la, d’equipar els tennistes i facilitar-los el mitjà de transport. L’any vinent Lleida serà l‘escenari de la novena edició de la Copa Transpirineus i les dues seleccions lleidatanes intentaran defensar els títols de campions.

La Selecció de Lleida, doble campiona de la Transpirineus

Share