Notícies

La Selecció de Lleida competirà a la Copa Transpirineus

La selecció lleidatana de tennis tornarà a competir pròximament amb motiu de la celebració de la vuitena edició de la Copa Transpirineus que aquest any tindrà com escenari Andorra la Vella els propers dies 16, 17 i 18 de setembre.

Es tracta d’un torneig que reuneix tennistes de categoria aleví i benjamí i que cada temporada enfronta a les seleccions de Girona, Andorra i Pirineus Orientals amb seu rotatòria. De fet, el proper any la seu serà Lleida i l’encarregada d’organitzar la Copa Transpirineus serà la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana.

Després d’haver realitzat ja aquest any una sortida a Pamplona per jugar davant els millors tennistes de Navarra, la Selecció de Lleida viatjarà ara al Principat d’Andorra amb el repte d’igualar o, fins i tot superar, els excel·lents resultats aconseguits l’any passat on va aconseguir els sots-campionat en totes les categories.

El director tècnic de la Federació Catalana a Lleida, Carlos Coll, és l’encarregat d’escollir els vuit protagonistes –quatre nois i quatre noies– que formaran part de la Selecció i que en totes les categories jugaran dos.

Share