Notícies

La selecció Catalan femenina es corona Campiona d’Espanya Infantil per Comunitats Autònomes

La selecció de Catalunya en categoria femenina, s’ha proclamat Campiona d’Espanya Infantil per Comunitats Autònomes en la 13a edició del campionat disputat a les instal·lacions de l’Acadèmia Equelite – Juan Carlos Ferrero, a la localitat alacantina de Villena.

L’equip català format per Marina Bassols, Esther López i Anna Bulló, varen fer un torneig extraordinari, i varen vèncer a la final a les jugadores de la Comunitat de Castilla i León en el doble decisiu. Anna Bulló iniciava la final amb una clara victòria per 61 60 davant Mar García. Llavors arribava el plat fort de la final amb Marina Bassols davant Paula Arias, on ambdues jugadores varen exhibir un gran nivell i varen reviure la final de la setmana anterior al Màster Nike, però en aquesta ocasió, i després de tenir moltes opcions, la Marina va perdre per 63 46 63. Arribava el doble decisiu, on l’Anna i la Marina varen donar-ho tot per imposar-se finalment per 61 64, donant d’aquesta manera el títol a Catalunya.

El camí a la final no va ser gens fàcil, ja que les noies varen haver de superar partits molt durs, jornades molt llargues i diverses lesions, com la que va patir l’Esther López en el partit de semifinals, havent d’abandonar el seu partit, però es varen adjudicar el torneig guanyant 3 eliminatòries en el doble decisiu.

L’equip català masculí format per Roger Romero, Nilo Duarte i Nestor Giribet, no va tenir tanta sort i va perdre en una duríssima eliminatòria en el doble decisiu davant la Comunitat d’Aragó. Posteriorment es varen refer d’aquest cop dur, i varen mostrar el bon nivell que tenen vencent el torneig de consolació.

Share