Notícies

La RFET i la FCT acorden diversos protocols de futur

En una cordial reunió celebrada a la RFET, amb l’assistència dels dos presidents de les Federacions Espanyola i Catalana, José Luis Escañuela i Joan Navarro, així com el tresorer de la RFET Domingo Goenaga, i els directors generals Marcos Romagosa i Toni Cuadrada, s’han assolit diversos protocols de futur respecte de la integració d’aquesta Federació en el si de la RFET.
En virtut d’aquests acords s’ha creat un Comitè de seguiment de l’activitat a les instal · lacions de la RFET i FCT en relació amb la Ciutat del Tennis de Sant Joan Despí i les instal · lacions de la FCT a Cornellà, unint sinergies en la seva implantació i desenvolupament coordinats.
Així mateix, es crearà un Comitè de seguiment esportiu en què col · laboraran ambdues direccions periòdicament a través d’Albert Costa, Xavier Budó i els corresponents responsables institucionals.
Per a José Luis Escañuela, “és un punt i seguit en les cordials relacions que han de presidir les dues federacions més quan ara com ara la RFET es troba a Barcelona”.
“Ha estat una reunió molt positiva en la recerca de sinergies per unir direccions  al tennis espanyol”, va comentar Joan Navarro.
Aquests acords convergiran en la integració plena de Catalunya en l’esdevenir de la RFET. Convé recordar que la FCT ha estat representada en aquests últims anys en tots els òrgans de direcció i àmbits internacionals.
Font: Web de la RFET
Share