Notícies

La Representació a Lleida de la FCT, amb la Festa del Banyetes

El Club Banyetes va convidar els seus amics a la gran festa anual que, en aquesta ocasió, es va celebrar el passat dia 1 de maig amb més de 4.000 participants a l’Arborètum Pius Font i Quer. Un any més, la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis hi va ser present col·laborant en la zona habilitada per l’organització per a la pràctica d’esports.

El club va voler apropar els infants i les seves famílies a aquest gran jardí botànic, que ha obert recentment les seves portes, perquè el coneguin i en gaudeixin tots junts. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va participar de la festa i va ser l’encarregat donar el carnet al soci número 10.000 del Club Banyetes a Xavi Latorre, de només 4 mesos.

La festa del Club Banyetes es va distribuir en dues zones: la blava, a l’Arborètum, amb inflables i un taller de jardineria de la Regidoria de Medi Ambient; i la zona taronja, al costat del jardí, on es van preparar diverses activitats com jocs de fusta (PlusFresc); activitats de música de l’Intèrpret; un taller de fruitcake d’Afrucat; un taller de màgia i maquillatge de l’Associació de Celíacs i Afanoc; Globoflèxia i taller de bombolles gegants de la Fundació Iniciatives solidàries Àngel Olaran; jocs esportius coordinats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb pistes de minitennis, entre d’altres; un circuit de cavalls de la Manreana; un taller de maquillatge; Globus de Ziving; un circuit de bicis de la Guàrdia Urbana i un espai amb camions de bombers.

La Representació a Lleida de la FCT, amb la Festa del Banyetes

clicar per ampliar

Share