Notícies

La presentació del Projecte Esportiu i de Serveis als Clubs a l'equador del calendari

La Federació Catalana de Tennis està presentant durant tot aquest mes d’octubre i principis de novembre el Projecte Esportiu i de Serveis als Clubs arreu del territori català.

El CT Vic va arrencar la primera trobada el 8 d’octubre i, fruit de la mateixa, els responsables de l’Àrea Esportiva de la Federació Catalana de Tennis i els directors tècnics de les comarques d’osona, La Garrotxa i el Ripollès ahir es van tornar a reunir en una segona trobada més tècnica per començar a treballar de manera conjunta tots els aspectes relatius al projecte esportiu de la FCT presentat el 8 d’octubre.

El RCT Barcelona 1899 va acollir en la segona trobada els clubs del Barcelonès i, la mateixa setmana el Cercle Sabadellès 1856, el CT Tortosa i el CT Tarragona van ser seu dels clubs de les seves respectives comarques, Vallès Occidental, Baix Ebre, Ribera d’Ebre, Montsià, Terra Alta, Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Baix Penedès i Tarragonès.

Les Trobades que continuaran durant el dia d’avui al Casino Unió Comercial i el diumenge al Club Natació Lleida s’estan caracteritzant per la gran participació dels assistents. Els representant de la FCT i els clubs en un format obert a la participació s’estan traslladant tot un seguit de propostes interessants que es treballaren en una segona tanda de trobades més tècniques com la que va culminar ahir al CT Vic.

Share