Notícies

La Lliga Catalana conclou la seva 2ª edició amb una gran festa del tennis al CIT Cornellà

Les instal·lacions van acollir 31 finals per equips, en una competició que enguany ha contat amb més de 960 conjunts inscrits provinents de tots els punts del territori català.

La 2ª edició Lliga Catalana va posar, ahir diumenge, el punt i final a la competició de tennis per equips referent del territori català. Fins a un total de 31 finals estaven programades durant el cap de setmana a les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis Cornellà, en un torneig que enguany ha contat amb més de 960 equips d’arreu de Catalunya. Tot i la pluja que el dissabte va obligar a cancel·lar alguna de les finals, els equips assistents van poder gaudir d’un cap de setmana tennístic festiu amb bon joc, entregues de trofeus, bosses d’obsequi per tots els equips i aperitius pels jugadors i la resta d’acompanyants.

En la categoria benjamí masculina, el RCT Barcelona-1899 s’emportava el títol de la Divisió 1 després de superar en una ajustadíssima final al CT Barcino (3-2). En la divisió 2, el Tennis Tarragona va guanyar al CT Blanes ( 3-2 ). En la competició femenina, la final de la Divisió 1 entre CT Barcino i RCT Barcelona-1899 quedava ajornada per la pluja quan els primers es trobaven amb una lleugera avantatge en el marcador (1-0).

En la categoria aleví masculina, el CT Barcino aixecava el trofeu de campió de la Divisió 1 en vèncer en la final al RCT Barcelona-1899 (3-1). En la Divisió 2, la copa acabava en mans del CT Alt Empordà Figueres que superava per la mínima en el duel decisiu al CT Lloret (3-2). En el torneig femení, novament el CT Barcino guanyava l’eliminatòria decisiva en la Divisió 1 enfront el CT Tarragona (3-1), mentre que en la Divisió 2, el CT Vic s’enduia la victòria després de batre al CT Sabadell en la final.

En la categoria infantil, el triomf en la Divisió 1 seria pel CT Cabrils que derrotava en l’eliminatòria decisiva al CT Reus Monterols (4-0), mentre que en la Divisió 2, l’Atlètic Terrassa HC aconseguia el títol de campions després de superar al CT l’Espiral en la final (3-1). En la competició femenina, el CT Girona ‘B’ guanyava la Divisió 2 superant en el duel decisiu al CT Tarragona ‘B’ (3-1).

En la categoria cadet, l’equip masculí del RCT Barcelona 1899 aixecava el trofeu de campió de la Divisió 1 després de guanyar al CT Manresa en la final (4-0). En el torneig femení, la victòria en la Divisió 1 seria pel CT Tarragona que derrotava en el duel decisiu al CT Barcino (3-1). En la Divisió 2 femenina, el triomf seria pel CT Els Gorchs que vencia en la final CT Terrassa (3-1).

En la categoria júnior, el títol de la Divisió 1 masculina anava a parar a mans del CT Lleida que superava al CT Reus Monterols en la final (3-1). En la Divisió 2 masculina, el triomf seria per l’equip del CT Els Gorchs que superava al CT Palau en una molt ajustada eliminatòria (3-2). En la competició femenina, el RCT Barcelona-1899 aconseguia el títol de la Divisió 1 després de vèncer al CT Barcino en la final (3-1), mentre que el CT Olot es proclamava campió de la Divisió 2 femenina enfront el CT Cubelles (3-1).

En la categoria Sènior +25, el RC de Polo s’emportava el títol de la Divisió 1 femenina després de superar al RCT Barcelona 1899 en la final (2-1). En la Divisió femenina 2, la victòria seria pel CT Andrés Gimeno que derrotava al CT Sant Andreu de la Barca en l’eliminatòria decisiva (3-0).

En la categoria Sènior +30, el triomf en la Divisió 1 masculina era pel CT Girona que guanyava en l’última eliminatòria al CDT  Belulla (4-0). En la Divisió 2, el trofeu de campió anava a parar a mans del CT Olot que derrotava en la final al CT Girona ‘B’ (3-1).

En la categoria Sènior +40, el CN Lleida s’emportava el títol de la Divisió 1 masculina després de superar en la final al CT Sant Andreu de la Barca (3-1).

En la categoria Sènior +50, el RCT del Turó aconseguia la victòria en la Divisió 1 masculina en derrotar al RCT Barcelona 1899 en el duel decisiu (3-1). En la Divisió 2 masculina, el triomf era per l’equip del CT Sabadell que superava en una ajustada final al CE Hispano Francés. En la Divisió 3 masculina, el CMT Vall d’Hebron  aixecava el títol de campió després de guanyar al CT Andrés Gimeno ‘B’ en la final.

Finalment, en la categoria Absoluta, el CT Lleida s’emportava el títol en la Divisió masculina 1, després de superar al CDT Belulla en la final (2-0), mentre que en la Divisió 3 masculina el triomf seria pel CT TopTen que derrotava en una ajustada final al CT l’Espiral (3-2).


Text. Eduard Bosch

Share