La lleidatana Magda Aubets, campiona de Catalunya Sub-15

La lleidatana Magda Aubets és la nova campiona de Catalunya Sub-15. La tennista del CT Solsona es va endur el títol al campionat celebrat el passat mes de juliol al Club Tennis Vilafranca.

Aubets, cap de sèrie número 3, va vèncer a la final Mireia Polo del CT Manresa per 0-6, 7-5 i 6-3.

En el seu camí a la final, Aubets es va desfer de Maria Lleixa (6-0 i 6-1), Carla Cerdan (6-3 i 6-1), Meritxell Perera (4-6, 6-3 i 6-0) i a les semifinals es va imposar a la cap de sèrie número 1, Natalia Serrano per 6-1 i 6-2. Per la seva banda, Natàlia Bey va caure a la segona ronda.

A la prova masculina es va coronar Quim Sorni, cap de sèrie 7, com a campió després de vèncer Álvaro López, cap de sèrie 1, del CT Barcino per 3-6, 6-4 i 6-0. El tercer set va ser definitiu per a la victòria després d’un inici molt disputat.

Pel que fa a la participació lleidatana, Sergi Abellana va ser el més destacat en guanyar dos partits. La resta van caure en el seu primer partit: Josep Aymerich, Nil Llopis, Aureli Cortada, Artur Hellin i Ivan Solans.