Notícies

La junta encapçalada per Talavera, reelegida al capdavant del CN Lleida

Els socis del CN Lleida van apostar clarament per la continuïtat i van escollir per una aclaparadora majoria la candidatura encapçalada per Josep Talavera Cortada a les eleccions celebrades el passat diumenge 4 de març. L’opció continuïsta va aconseguir un total de 308 vots per tan sols 74 de l’altra candidatura (liderada per Montse Isart), el que suposa el 80% de les persones que van passar per les urnes.

En Josep Talavera i la seva junta, que començaran el seu tercer mandat, van agrair a tots el socis la seva participació en una jornada electoral caracteritzada pel bon ambient i companyonia.

Per aquesta nova etapa de sis anys comptaran amb un equip de treball ampli i integrador format per Josep Talavera, Robert Gasa, Fernando Llanes, Esteve Barbero, Lluís Aguilà, Joan Orobitg, Xavier Salmeron, Josep Rius, Ramon Riba, Carlos Díez, Anna Gómez, Carmen Castelló,  Carmen Lega, Lidia Gómez, Silvia Marín i Josep Prat.

Sota el lema “nou projecte mateixa il·lusió” es va presentar un projecte que combina l’experiència assolida en els últims anys amb la motivació i l’aire fresc de les noves incorporacions.

Amb aquesta combinació, la nova directiva vol convertir el Club Natació Lleida en un club modern i integrat en les noves tecnologies, que seguirà treballant per tal que continuï tenint el creixement necessari per ser un club referent de la ciutat de Lleida.

La junta encapçalada per Talavera, reelegida al capdavant del CN Lleida

Share