Notícies

Payola i Güell sotscampions de la Babolat Cup Infantil

L’alabès establert a Màlaga, Carlos Divar, i la càntabra d’origen moldau, Cristina Bucsa, s’han adjudicat la victòria a la fase nacional de la Babolat Cup infantil que s’ha disputat a la Santo Domingo Tennis Academy, a la localitat madrilenya d’Algete, amb la participació dels millors jugadors de les fases territorials d’aquest any.

El passaport moldau de la campiona farà que sigui la finalista, Julia Payola, qui acompanyi Carlos Divar a la pròxima edició del Campionat d’Europa Infantil, que se celebrarà del 23 al 29 de juliol a la ciutat txeca de Pilzen.

Les finals suspeses per la pluja i traslladades a les pistes del CT Chamartín, Carlos Divar superava a Eduard Güell en tres sets per 6-1, 4-6 i 6-1, mentre que Cristina Bucsa feia el mateix davant la també gironina Julia Payola per un resultat encara més ajustat de 6-4, 3-6 i 7-6 (10). En ambdós casos, la final va posar en competició als dos principals favorits de la competició.

En la prova per parelles, Carlos Divar aconseguia el doblet al costat del local Alejandro Domínguez després de vèncer a la final el propi Eduard Güell i David Català per 6-0 i 6 -4.

En la competició femenina, la moldava establerta des dels 3 anys a Cantàbria, Cristina Bucsa, feia valer la seva condició de Campiona d’Espanya Infantil per doblegar en un intens partit a Julia Payola, que per segon any consecutiu es quedava a les portes del triomf a la competició.

Aquesta temporada, Cristina Bucsa havia estat finalista de l’internacional infantil de Maia, a Portugal, mentre que Júlia Payola venia de conquerir la “Stanley Cup” infantil a Roma.

En el quadre de dobles, Júlia Payola i la també catalana Marina Bassols aconseguien la victòria davant Noelia Bouzó i Marta Cañas per 6-0 i 6 -4.

Share