Notícies

La Fira de Lleida acull Innocamping

La Fira de Lleida acollirà del 22 al 25 d’octubre Innocamping, un nou saló professional d’equipaments i serveis a l’aire lliure  que se celebrarà dins del marc de la fira Municipàlia.

Els càmpings i clubs esportius  moderns han evolucionat convertint-se en petites ciutats o clubs  de vacances, disposant d’un conjunt d’instal•lacions i serveis molt similars a petits municipis. Per aquesta raó, la 17a edició del saló Municipàlia amplia el seu àmbit d’exposició i acollirà també el sector privat, reunit sota el paraigua del nou saló professional. Innocamping.

L’objectiu del certamen és aplegar a Lleida empreses  innovadores de productes i serveis destinats a les empreses d’oci a l’aire lliure i clubs esportius a la Fira més important per a fabricants d’equipaments i serveis per a Ajuntaments, que aquest any comptarà amb el s visitants professionals del món turístic i esportiu amb la finalitat d’adequar les seves empreses i clubs a les noves necessitats de la demanda actual amb una especial incidència en l’estalvi dels costos energètics mitjançant la innovació.

Per a més informació, podeu visitar: www.innocamping.es o www.firadelleida.com.

Consulta el Dossier informatiu

La Fira de Lleida acull Innocamping

Share