Notícies

La final del 20è Open Ciutat de Sabadell corona a Roberto Carballés

En la final de 20è Open Ciutat de Sabadell disputada avui a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell, la jove promesa de 19 anys, el granadí Roberto Carballés (CT Barcino), s’ha imposat al barcelonès Gerard Granollers (RCT Barcelona) per 6-4 i 6-1 en una hora i quinze minuts de partit.

L’acte de lliuramnet de trofeus ha comptat amb la presència dels patrocinadors del torneig, Sr. Eugenio Díaz (en representació d’ Smatsa), dels senyors Marc Carrasco i Xavier Gili (en representació de Mussap) i del Sr. Josep Jeremías (en representació de Geconst). Les autoritats que han presidit l’acte han estat Vicenç canto, vicepresident esportiu de la Federació Catalana de Tennis, Josep Ayuso, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell així com membres de la Junta Directiva del Club Tennis Sabadell, encapçalats pel seu president, Manel Giménez.

Agrair, igualment, el suport de la resta de col·laboradors Unnim-Grup BBVA, Relsa, Brunet Publictat, Restörant, El Mundo Deportivo, Diari Sabadell, Ràdio Sabadell, ITF i FCT.

Share