Notícies

La Federació i l'INEFC Lleida signen un conveni de col·laboració

Ignasi Garcia, president de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Tennis a Lleida, i Andreu Camps, director de l’INEFC de Catalunya, van signar un conveni de col·laboració entre totes dues entitats.

Ambdues han signat aquest acord de col·laboració en un marc de cooperació on es comprometen al préstec mutu de  les instal·lacions que les totes dos tenen a la Partida Caparrella.

La FCT utilitzarà les instal·lacions de l’INEFC per a la realització dels entrenaments físics dels seus alumnes de tecnificació, reduint l’impacte a les articulacions, ja que es realitzaran entrenaments a la piscina coberta, els camps de gespa natural i artificial i als camps de sorra de vòlei platja, mentre que l’INEFC utilitzarà les pistes de tennis de la FCT per impartir classes de tennis als seus alumnes de l’assignatura de grau “Esports emergents”, en la qual està inclòs el tennis, juntament amb el pàdel i el golf. També rebran l’ajuda d’un tècnic de la FCT que els donarà suport mentre duri l’assignatura.

La Federació i l'INEFC Lleida signen un conveni de col·laboració

Clic per fer més gran

Share