Notícies

La Federació Catalana de Tennis salva el matchball econòmic

El President de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, va signar ahir l’operació financera que ha de garantir el futur immediat de la Institució que representa al tennis català.La Federació Catalana de Tennis i totes les entitats financeres que formen part del seu “pool” bancari (Banc de Sabadell, Banca Mare Nostrum – Caixa Penedès -, Catalunya Caixa i Caixabank), així com l’ Institut Català de Finances i l’Agència Tributària van signar en el dia d’ahir una doble operació financera,  una de refinançament del deute financer i una altra pel finançament dels proveïdors pendents de pagament, per tal d’estabilitzar la greu situació econòmica en la que es trobava la Federació Catalana de Tennis.

“Han estat vuit mesos de negociacions molt complexes, però al final han donat el seu fruit. Superat aquest escull és el moment de prioritzar els recursos dels que disposem en promoure el nostre projecte esportiu i col·laborar amb els clubs en el desenvolupament del tennis català” ha declarat Joan Navarro.

El President de la Federació Catalana de Tenis i la seva Junta Directiva van accedir al càrrec el passat mes de febrer de 2012 i es van trobar una dramàtica situació econòmica, amb un endeutament, unes factures pendents de pagament i unes pèrdues a l’exercici 2011molt elevades.

“La situació econòmica en la que es trobava la Federació era de pre-concurs i des del primer dia ens vam posar a treballar per donar-li la volta i aconseguir la viabilitat d’una Institució històrica a Catalunya i que ha de treballar perquè el tennis torni a ser un esport de referència a casa nostra”, diu Navarro.

El President de la Federació ha volgut remarcar que després d’assolir aquest objectiu fonamental ara és l’hora de posar el comptador a zero i començar a treballar pels clubs, que amb paraules de Navarro, són, sens dubte, “el motor del tennis català”.

Share