Notícies

La Federació Catalana de Tennis estrena pàgina web

Amb un complet  redisseny de la pàgina web i amb l’objectiu d’oferir una major accessibilitat i millor servei als seus usuaris, la FCT estrena nova versió de web que inclou nombroses novetats i millores tant en el disseny com en la navegació, continguts i tecnologia.

 Una estructura més moderna i simplificada, adaptada a nous dispositius i, reforçada amb imatges i il·lustracions faciliten de manera àgil i fluida la consulta dels continguts i de la informació.

Un dels principals trets diferencials de la nova plataforma és l’autonomia quasi total de modificació dels continguts per part del personal de la federació que ha permès alliberar recursos de gestió de continguts i invertir-los en les noves funcionalitats de la gestió de competicions.

A més, la pàgina inclou com a novetats un tauler de joc, un espai pel federat i clubs més visible, un canal FCT que anirà incorporant els vídeos dels Campionats de Catalunya d’enguany, una Galeria de fotos FCT amb possibilitat de descàrrega i la interacció amb les xarxes facebook i twitter.

Des d’aquestes línies us convidem a navegar per la nova web de la FCT.

 Nova Web

Share