Notícies

La FCT donarà suport als tennistes que vulguin continuar la seva formació als EUA

La Federació Catalana de Tennis signa un acord de col·laboració amb AGM Sports, perquè tennistes catalans continuïn amb el seu desenvolupament acadèmic i esportiu en universitats americanes gràcies a beques esportives.

La Federació Catalana de Tennis i l’empresa AGM ( www.agmeducacion.com ) han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’oferir una opció addicional als tennistes catalans de mig i alt nivell. D’aquesta manera, els tennistes que compleixin els requisits acadèmics i esportius exigits per les universitats americanes podran continuar amb la seva formació acadèmica i esportiva als Estats Units, rebent milers de dòlars en beques gràcies al tennis.

Desenes de tennistes catalans han aprofitat els avantatges del sistema universitari americà en els últims anys, un nombre que continua creixent any rere any. El tennis femení, per la gran quantitat de beques reservades a les dones, representa una increïble oportunitat per a les tennistes catalanes, ja que en molts casos les beques cobreixen totes les despeses durant 4 anys de carrera universitària als Estats Units, sempre que el nivell esportiu sigui mitjà -alt .

Per Gonzalo “ Talito” Corrales, Director d’AGM Sports, l’oportunitat que brinda el sistema americà és realment atractiva, amb beneficis sobretot a llarg termini “Als Estats Units els nostres tennistes estudien, entrenen, competeixen i aconsegueixen beques que els financen els seus estudis universitaris. Tornen a Espanya amb una educació universitària, amb una experiència internacional increïble, i amb un anglès perfecte, tant parlat com escrit, que els posa en una situació idònia a l’hora d’entrar al mercat laboral “.

Des de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, el seu President, destaca que ” la Federació Catalana de Tennis vol recolzar amb aquest acord a tots aquells tennistes catalans que es plantegen continuar la seva formació acadèmica als EUA.  És important que els pares interessats en la possibilitat d’enviar als seus fills a estudiar a l’estranger vegin en AGM Sports una empresa referent en aquest sector.

Les dues organitzacions portaran a terme un seguit d’accions en els propers mesos per promoure les diferents opcions que existeixen als Estats Units per tennistes catalans de 13 a 20 anys, començant pel patrocini del Campionat de Catalunya Júnior, a celebrar del 10 al 16 de febrer a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà .

La Federació Catalana de Tennis signa un acord de col·laboració amb AGM Sports, perquè tennistes catalans continuïn amb el seu desenvolupament acadèmic i esportiu en universitats americanes gràcies a beques esportives.

Sobre AGM
AGM ( Athletes Global Management ) Sports es va fundar a Miami ( Florida ) l’any 2004 , amb l’objectiu d’ajudar a estudiants i esportistes de tot el món a obtenir una educació de qualitat als Estats Units , en la majoria de casos gràcies a l’esport . La raó de ser de la companyia és la formació i el desenvolupament dels joves estudiants i esportistes per posar al seu abast els avantatges del sistema educatiu americà i facilitar el seu ingrés a instituts i universitats dels Estats Units . AGM Sports assessora de manera personalitzada en l’elecció idònia del centre educatiu en funció de les preferències acadèmiques , financeres , socials , geogràfiques o esportives; funciona com a intermediari amb els responsables de departaments d’admissió de les universitats , així com amb entrenadors dels equips del centre educatiu , i busca ajudes econòmiques, a través de beques esportives , beques acadèmiques , i ajuda financera. A més , assessora en la preparació i realització d’exàmens d’accés; supervisa el procés d’admissió als centres educatius; orienta en la traducció de forma oficial els expedients acadèmics i altres documents; guia en la tramitació de visats i documentació legal requerida i dóna suport per a la convalidació d’estudis a Espanya . Per a més informació  http://www.agmeducacion.com

 

Share