Notícies

La FCT acull alumnat del Màster en Direcció i Gestió de l’Esport de la Barcelona School of Management – UPF

La FCT ha dissenyat un programa de pràctiques exclusiu pel alumnat del Màster en Direcció i Gestió de l ‘Esport de la Universitat Pompeu FabraBarcelona School of Management.

Després de la presentació el passat mes de maig del Nou programa de Tennis Universitari davant el responsables esportius de les diferents universitats catalanes ECU (Esport Català Universitari), la FCT ha dissenyat un programa de pràctiques exclusiu pel alumnat del Màster en Direcció i Gestió de l ‘Esport de la Universitat Pompeu FabraBarcelona School of Management.

Aquest Màster ha estat reconegut tant a nivell nacional com internacional, tal i com indica el rànking “Eduniversal” de desembre del 2012 que el posiciona com el 8è màster mundial de la categoria de gestió esportiva

El programa de pràctiques que ofereix la FCT dóna la possibilitat a un número reduït d’alumnat d’integrar-se a diferents àrees de la institució, totes elles relacionades amb àrees de responsabilitat. El programa permet a l’alumnat, d’una banda, tenir l’oportunitat de dimensionar i tenir una visió global del que és la FCT i tot el que comporta, que és l’ anomenat Pla d’ acollida, i d’altra , endinsar-se a un àrea específica de treball portant a terme un projecte específic dins de l’àrea en qüestió.

Alumnes seleccionats i destinació:

  1. Carlos Cristòbal Martinez al departament de Direcció General
  2. Patricia Gimeno Ferrara al Comitè de Direcció Esportiva i Direcció d’instal·lació Centre Municipal de la Vall d’Hebrón
  3. Josep Molet Fernández a l’àrea Tècnica Esportiva i Direcció d’instal·lació Centre Internacional de Cornellà.

Des de la FCT volem donar un impuls al col·lectiu universitari amb diferents accions i programes que volem implantar a tot el territori i que podreu consultar al web de la Federació en els propers mesos.

Share