Notícies

La FCT ultima el disseny d’un nou programa esportiu

El nou programa esportiu pretén dinamitzar el tennis català a nivell comarcal i estar més a prop dels clubs i els seus jugadors. El programa, situat a cavall entre l’RDS i el Supertennis,  i que rebrà el nom d’ACTIVA TENNIS, s’iniciarà a finals d’octubre i tindrà un caràcter recreatiu-competitiu.

La FCT està ultimant els detalls del programa  “Activa tennis”, programa  que  té previst el seu inici a finals del mes d’octubre a la província de Barcelona i que té com a principal objectiu dinamitzar el territori a nivell comarcal.

D’inici, el programa constarà de 9 trobades tennístiques anomenades “Jornades Activa Tennis” , on a cadascuna d’elles participaran al voltant de 40 jugadors/es dels diferents clubs de la comarca.

Pel desenvolupament de les jornades, la FCT escollirà un club seu per comarca, que amb el seu suport, permetrà realitzar la trobada amb els jugadors seleccionats. El procés de selecció d’aquests últims es farà a través dels Directors Tècnics dels diferents clubs convocats.

La trobada serà executada per l’equip tècnic de la FCT, juntament amb la col·laboració del club seu,  activitat que es preveu que estigui formada per les següents àrees:

–         Exercicis de competició en diferents pistes de tennis.

–          Espai de gravació en vídeo fent exercicis de tècnica a pista de tennis

–          Espai de preparació física aplicada al tennis

En breu, al web de la FCT,  es publicarà més informació relacionada amb el nou  programa Activa Tennis.

La FCT ultima el disseny d’un nou programa esportiu

Share