Notícies

La FCT presenta el nou aplicatiu de llicències i gestió esportiva online arreu del territori català

Davant la posada en marxa del nou aplicatiu de llicències i gestió esportiva online la FCT ha organitzat durant el decurs d’aquesta  setmana  quatre jornades formatives arreu del territori català.

El Tennis Museum de la FCT va acollir dimarts 15 dos de les quatre trobades de la setmana, una en horari de matí i una segona en horari de tarda, caracteritzades ambdues per una àmplia participació.

El CT Reus Monterols va ser escenari, dimecres 16, de la jornada organitzada per a tos els clubs de la província de Tarragona i les instal·lacions del CT Urgell van tancar dijous 17 la ronda de la setmana.

La instal·lació del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEíEG), ubicada al carrer de l’esglèsia de Sant Miquel, 18, Girona, acollirà, dimarts 22 de gener a les 19.00 h, la última jornada de presentació i formació del nou software.

Aquest nou software suposarà un pas molt important, arribant a ser l’eina bàsica dels serveis als clubs, agilitzant el contacte i donant major rapidesa a totes les gestions de la Federació amb els clubs.

L’automatització dels recursos i la integració de les dades dels jugadors/es en un únic programa, així com una important millora en l’agilització esportiva i de federats és un dels trets característics del nou aplicatiu.

Rubèn Celada, de playoff informàtica, Katy Duran, responsable del departament de llicències de la FCT, Imma Martín i Jordi Cuscó, de l’Àrea de Gestió de la Competició han estat els responsables de la formació.

Share