Notícies

La FCT participa a la Festa de la Fundació Johan Cruyff

La Fundació Cruyff és una institució que fomenta l’esport per a nens discapacitats i en barris amb pocs recursos. La seva missió és donar suport a projectes esportius per a nens amb discapacitat, millorant la seva qualitat de vida.

L’Open Day és la festa per excel·lència de la Fundació Cruyff, on nens i joves passen un dia d’esport i diversió. La jornada consta d’una sèrie d’activitats esportives de diferents disciplines, on tots ells han de participar en el major nombre d’esports possibles.

Dijous 4 de juny a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Mar Bella de Barcelona, la Federació Catalana de Tennis va comptar amb un espai amb dues pistes de minitennis on es va donar l’oportunitat a totes aquelles persones que es ven apropar, de provar les sensacions de practicar tennis amb cadira de rodes amb els tècnics de l’escola d’iniciació de la FCT.

A més de jugar a tennis, els participants també van gaudir d’altres esports com el bàsquet en cadira de rodes, futbol, curses, bicicleta, etc. La jornada va  acabar amb el lliurament oficial de les merescudes medalles.

Més de 700 nens i joves es van reunir al recinte de la Mar Bella, va ser un espectacle ple de música, color, alegria i molta, molta competitivitat.

JC

JC1

JC2

Share