Notícies

La FCT Lleida organitza trobades a la Caparrella amb els millors tennistes de la província

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, en una nova iniciativa per potenciar el tennis de formació, ha posat en marxa un programa de trobades destinades a nois i noies de categoria benjamí, aleví i infantil, es a dir nascuts entre el 2000 i 2004. El programa es desenvolupa amb la col·laboració dels clubs de la província.

Aquestes concentracions, un total de cinc en aquesta primera tongada, es fan dissabtes al matí a les pistes cobertes que té FCT a Lleida a la Caparrella sota la coordinació del Director Tècnic Provincial, Miqui Moreno, i l’ajudant tècnic i preparador físic, Jaume Miró. La primera trobada, dirigida a infantils del 2000, es va celebrar el passat 26 d’octubre i, a partir d’ara, n’hi haurà una al mes fins al febrer de 2014.

Concentracio FCT Lleida

Els participants van ser els nois Natxo Fontova i Albert Tàpia (CT Lleida), Llorenç Lladonosa i Joan Dalmau (CT Urgell), Ricard Rubio (CN Lleida), Pau Dueñas (Sícoris), Albert Segura i Marc Galofre (Mas Duran Cervera). El grup de noies estava format per Mireia Pérez i Maria Piñero (Sícoris), Anna Ruiz, Laura Manciñeiras i Alicia Lazaro (CT Lleida), Clàudia Farré (CN Lleida) i Laia Sisquella i Maria Anelo (Mas Duran Cervera).

Els objectius d’aquesta iniciativa són aglutinar els jugadors/res més destacats dels diferents clubs per entrenar conjuntament, seguir l’evolució dels tennistes de les diferents categories, valorar a nivell horitzontal l’estat del tennis formatiu de la província, donar l’oportunitat als clubs de premiar als nois i noies amb millor evolució participant en trobades tècniques coordinades per FCT. Els entrenaments tenen, entre els seus blocs més destacats, una part de preparació física i habilitats coordinatives i un altre tècnic-tàctic de joc global.

Share