Notícies

La FCT inicia el 2º programa RDS. Temporada 13-14

El programa RDS es va iniciar el més de gener de 2013. L’objectiu d’aquestes trobades ha estat aproximar la FCT als clubs i jugadors/es catalans/es, ajuntar els/les millors tennistes de cada generació, i també fer un seguiment d’aquestes joves promeses per part dels tècnics de la Federació.

Aquest programa està pensat per a nens i nenes en edats compreses entre els 10 i 16 anys, i per aquesta nova temporada seguirem en la mateixa línia, esperant que serveixi de motivació per a tots ells i segueixin treballant amb força en els seus clubs respectius.

Desprès de la bona acollida del RDS, tornem a engegar el programa amb una nova convocatòria pel proper dia 24 d’octubre a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà. En aquesta trobada comptarem amb 20 nens i 20 nenes nascuts l’any 2003, i comptarà amb jugadors/es de tot el territori català.

El format del programa aniran variant durant la temporada, però estarà basat en la competició i l’anàlisi tècnica, amb gravacions en la majoria de dies.

Des de la Federació considerem el RDS molt positiu per a tots:

Els jugadors/es fan un entrenament diferent en un lloc diferent i amb companys diferents.
Els tècnics de la FCT poden prendre nota dels punts forts i dèbils dels participants,
Els tècnics dels clubs poden utilitzar aquestes trobades per analitzar el nivell mig de cada generació, així com fer una anàlisi exhaustiva dels cops dels seus alumnes, gràcies als vídeos que pengem a la xarxa.
Us esperem el proper 24 d’octubre!!!

Direcció Esportiva FCT

La FCT inicia el 2º programa RDS. Temporada 13-14

Share