Notícies

La FCT i GreenSet renoven el seu acord de col·laboració

La FCT i GreenSet han subscrit un nou acord de col·laboració amb la voluntat de fer extensives unes condicions més avantatjoses als clubs catalans envers la renovació de les seves pistes (Resurfacing) i el subministrament de terra batuda.

GreenSet és una empresa dedicada especialment a la instal·lació de pistes de tennis en totes les seves variants, en especial pistes de resines sintètiques i de terra batuda. “Volem oferir la nostra col·laboració a la Federació Catalana de Tennis per a promoure el tennis de qualitat, amb promocions de serveis i subministrament dels nostres productes als clubs catalans, els quals mitjançant l’Oficina de Serveis als Clubs es podran acollir a aquestes avantatges.” exposa Javier Sánchez Vicario, representant de GreenSet.

Per la seva part, Joan Navarro, president de la FCT explica que “la renovació d’aquest contracte constata l’aposta de GreenSet pel tennis català. Estic convençut que els clubs catalans sortiran beneficiats dels avantatges de l’acord perquè GreenSet els oferirà uns preus d’instal·lació/renovació de pistes de resina i subministrament de terra batuda especials i reduïts”.

Ambdues institucions van formalitzar la seva voluntat de continuïtat en un acte oficial de signatura de conveni dut a terme al Tennis Museum de la FCT dijous 28 de febrer.

Share