Notícies

LA FCT I EL CLUB REUS DEPORTIU COL·LABOREN A LA FIRA DE VILANOVA D’ESCORNALBOU

Amb l’objectiu de promocionar l’esport del tennis a la comarca de Baix Camp, la Federació Catalana de Tennis a Tarragona i la secció de tennis del Club Reus Deportiu van col·laborar a la 5ª FIRA DE L’ESPORT I EL LLEURE DE VILANOVA D’ESCORNALBOU, que va tenir lloc aquest passat cap de setmana del 2 i el 3 d’abril. Per la ocasió es va muntar un “STAND” dedicat al tennis amb xarxes, pistes, raquetes, pilotes i obsequis per a tots els participants. El C Reus Deportiu també va oferir invitacions per a tots els assistents per a poder conèixer les seves instal·lacions i gaudir d’una jornada tennística de portes obertes.

L’activitat va resultar tot un èxit de participació i els nens que s’hi van apropar van poder gaudir de la pràctica del tennis amb la col·laboració de l’Alfons Muntaner, tècnic del club reusenc, que va jugar i donar consells a tots els nens que es van animar a agafar una raqueta.

L’Ajuntament de Vilanova d’Escornalbou va mostrar la seva satisfacció amb l’activitat i va agraïr la col·laboració d’ambdues entitats, convidant-les a repetir participació en properes edicions.

Copia de 421a8ffeab89430607a4a3e346fffbf6

Share