Notícies

La FCT crea un Comitè Executiu

La Federació Catalana de Tennis crea un Comitè Executiu, ratificat per la Comissió Permanent i la Junta Directiva amb l’objectiu de definir estratègies dins del marc operatiu de la Federació i d’assegurar que es prenen decisions col·legiades i amb rigor, en línia amb els objectius definits.

El Comitè Executiu estarà integrat pels següents professionals de la Federació Catalana de Tennis:

  • Antoni Cuadrada, director General. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials.
  • Pere Torras, responsable de l’Àrea Jurídica. És llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra amb un Màster de Gestió Econòmica d’Entitats Esportives a la Universitat de Barcelona.
  • Josep Campos, director de l’Àrea de Docència i Recerca. És llicenciat en Educació Física per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), Entrenador Nacional de Tennis i Diploma d’Estudis Avançats per la Universitat Ramon Llull.
  • Oscar Mas, coordinador esportiu. És diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i Postgraduat per  la Universitat Pompeu Fabra al Màster de Gestió i Direcció de l’Esport.
  • Roberto Velilla, coordinador dels Projectes i Programes Esportius. És llicenciat en Ciències de l’ Activitat Física i de l’ Esport per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) amb l’especialitat de gestió esportiva, compta amb un postgrau en Educació per la Universitat de València (UV) .

La Federació Catalana de Tennis aposta per gestionar i prendre decisions amb “criteri d’empresa”, i espera que aquest sigui un pas més per aconseguir esdevenir un referent arreu del nostre país.

La FCT crea un Comitè Executiu

Share