Notícies

La Diada del Tennis Lleidatà supera el seu rècord amb 304 persones en una gran nit

El tennis lleidatà va viure la seva gran festa el passat dissabte 17 de maig a la nit amb un sopar molt especial celebrat al Palau de Congressos La Llotja de Lleida que va superar un cop més les expectatives i va reunir la xifra rècord de 304 persones, entre elles 93 nens.

Va ser una vetllada plena de regals, sorpreses, actuacions i on s’hi van aplegar clubs, tennistes, entrenadors, patrocinadors i representants de les institucions.

Foto de família Diada Lleida 2014

Durant la nit es van lliurar els trofeus a tots els equips campions i finalistes del Terraferma 2012, i els campions i finalistes individuals del III Màsters Provincial Wala. Un total de 57 trofeus, des de benjamins fins a veterans +45, a més a més de la categoria de tennis amb cadira de rodes. Tots ells van rebre vals per material esportiu de Wala tant en categoria masculina com en femenina.

També es van lliurar dos Premis Especials. El primer d’ells va suposar, a més a més, el moment més emotiu de la nit, ja que es va retre un petit homenatge In Memoriam a Manel Palau, que ens va deixar aquest any amb 50 anys. Amb la presència de la seva vídua i el seu fill es va tenir un record pel qui fou el pioner del tennis lleidatà en cadira de rodes.

L’altre Premi Especial va ser per HEAD Spain agrair el patrocini i la col·laboració que té amb el tennis en general i amb el projecte de la Representació Territorial a Lleida de la FCT. Albert Bassas va recollir la distinció.

Ares Teixidó també va ser protagonista. La jove tennista, que en l’últim any i mig ha superat dues operacions de malucs, fa rebre el Premi Fair Play que valora el seu esperit de superació, el sacrifici i la seva passió pel tennis.

La vetllada va ser amenitzada amb l’actuació d’un grup de noies de la Dansa Estudi i del Màgic Arnau i amb el sorteig de regals entre els assistents.

Pel que fa a les autoritats, hi van assistir, el delegat de Govern, Ramon Farré; el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, el tinent d’alcalde de la Paeria, Rafel Peris; el representant Territorial d’Esports de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Josep Ramon Solsona, entre d’altres, el Representant Territorial de Federació Catalana de Tennis, Ignasi García i el president de la Federació Catalana, Joan Navarro.

En el seu discurs, Ignasi García va explicar que la Diada no es una “festa de la Federació, sinó la festa de tots els clubs” i va destacar el bon estat de salut del tennis lleidatà, l’enorme tasca dels clubs i la capacitat esportiva, organitzativa i de gestió que aquests fan. Per tot això va assegurar que “el tennis lleidatà és referència”.

Share