Notícies

La Diada del Tennis Lleidatà, la gran festa per a tots els amants del tennis

La gran festa del tennis lleidatà ja escalfa motors. El dissabte dia 17 de maig el Palau de Congressos la Llotja acollirà una vetllada plena de trofeus, regals, sorpreses, diverses actuacions. Una nit oberta a tots els amants del tennis on cada any si apleguen clubs, tennistes, entrenadors, federació, patrocinadors i representants de les institucions.
Aquest any, s’ha escollit un nou escenari per una Diada que l’any passat va superar el seu rècord d’assistents amb 261, molts del quals van ser nenes i nenes i gent jove, els grans protagonistes de la festa.
La Diada es farà a La Llotja

La Diada es farà a La Llotja

Durant el sopar, que començarà a les 20.30 hores, es lliuraran també els trofeus a tots els equips campions i finalistes del Terraferma 2013, i els campions i finalistes del IV Màsters Wala, a més a més de distincions especials.
Recordem que en les categories de benjamí, aleví i infantil tots els tennistes que van participar en el Màsters Wala del CN Lleida, només pel fet de jugar-lo, tenen un val de Wala per valor de 30 euros que s’entregarà durant el sopar amb la resta de premiats.
Serà una gran festa. Us hi esperem a tots!
Share