Notícies

La Diada del Tennis Lleidatà, el 18 d’abril al Palau de Congressos la Llotja

El Palau de Congressos la Llotja de Lleida acollirà el dissabte 18 d’abril de 2015 la XXIII Diada del Tennis Lleidatà, la gran gala que reuneix representants de tots els sectors que configuren el tennis lleidatà i, que aquest any, arriba plena de guardons, reconeixements especials, premis i moltes sorpreses.

A més a més de premiar els i les millors tennistes (Màsters Wala), i els millors equips de totes les categories de 2014 (Terraferma), enguany, la Diada vol posar en valor el passat del tennis lleidatà tenint un record especial per aquells tennistes (homes i dones) que han marcat una època en la categoria absoluta del Campionat Provincial.

El torneig compleix, aquest 2015, els seus 75 anys d’història, fet que el situa com un dels tornejos amb més solera i història de tot l’esport català. Durant la vetllada es farà un petit reconeixement als tennistes que han sumat cinc o més títols absoluts al llarg d’aquests tres quarts de segle.

La festa, que l’any passat ja va reunir més de 300 persones, també lliurarà dos premis especials a la trajectòria, i farà un reconeixement a tres persones que han deixat empremta en el món del tennis, entre d’altres guardons.

La Diada està organitzada per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis i, enguany, tornarà a tenir representants de les principals institucions, tant catalanes com lleidatanes. Entre elles, cal destacar la presència confirmada del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau.

Cartell Diada 2015 copia

Share