Notícies

La Diada del Tennis Lleidatà, el 17 de maig al Palau de Congressos La Llotja

El sopar de la Diada d’aquest any ja té data i lloc. La festa anual del tennis lleidatà se celebrarà el dissabte 17 de maig, a partir de les 20.30 hores, al Palau de Congressos La Llotja de Lleida tal com es va decidir a la reunió del dia 21 de març de la junta directiva de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis.

Un nou escenari per una trobada que manté el repte de seguir essent referent on es lliuren els trofeus a tots els equips campions i finalistes del Terraferma 2013, i els campions i finalistes del IV Màsters Wala. Alhora vol reafirmar-se com un punt d’unió i com una vetllada-festa plena de regals, distincions i moltes sorpreses.

junta copia 2

L’objectiu es mantenir les xifres de l’any passat on es va superar el rècord història de la Diada amb 261 inscrits, amb molt protagonisme pels nens i nenes. Recordem que en les categories de benjamí, aleví i infantil tots els tennistes que van participar en el Màsters Wala del CN Lleida, només pel fet de jugar-lo, tenen un val de Wala per valor de 30 euros.

Des de la junta us animen a tots a participar a la vetllada per retre un petit homenatge a tots els nostres clubs, equips i tennistes i per celebrar, un any més, la nostra gran festa.

Share