Notícies

La Diada del tennis gironí 2012 omple el CT Llafranc de gom a gom

La Diada del Tennis Gironí 2012, organitzada el 14 d’abril al Restaurant del Club Tennis Llafranc, aconsegueix una assistència rècord de gairebé 30 clubs i 270 participants, destacant la participació rècord de 103 menors que va posar a prova la capacitat de menjador del restaurant del club.

Els assistents varen poder gaudir de l’excel·lent nivell de les finals del Masters del Circuit Gironí d’Oberts 2012, que es varen disputar a les 11 del matí entre Aliona BOLSOVA i Alexandra KAZANOVA i Leonel VIDELA i Jaume SANTÓ.

Al dinar varen assistir el representant territorial d’Esports de la Generalitat, Sr. Josep Pujols, el  representant territorial de la UFEC, Sr. Lluis Barba, el Sr. Joan Navarro, President de la  Federació Catalana de Tennis, acompanyat pel Sots-President FCT, Sr Vicenç Cantó, el Director General FCT, Sr. Antoni Cuadrada, el Secretari de Junta FCT, Sr, Joan Gimferrer, el coordinador territorial FCT, Sr. David Vidal i el president del Club Tennis Llafranc, Sr. Carlos Galceran.

Com és natural també va assistir la nova Junta de la Delegació Gironina de Tennis encapçalada pel seu president, Sr. Enric Sanchez, acompanyat per Isidre Tenas, Guillem Genover, Xavi Ponsatí i Pere Carbó i també per Alex Casas (vocal de tennis platja), Xavi Bosch (jutge àrbitre del Masters i dels Campionats Gironins), Gerard Caballero (Director Tècnic) i Albert Roca (Secretari).

Durant el dinar es varen lliurar els trofeus als 33 clubs guardonats als Campionats Gironins  per Equips 2012, als 12 Campions Gironins 2012 Base i Absoluts i també als campions i finalistes del Masters del Circuit Gironí d’Oberts 2012 que es va celebrar al Club Tennis Llafranc durant el cap de setmana. Cal destacar que els trofeus del Masters els va lliurar el primer campió (l’any 1974) Antoni Martinez que va rebre també un petit homenatge dels assistents.

Ha estat una Diada carregada de detalls: es va voler   destacar el relleu al front de la direcció tècnica que hem tingut durant l’any 2012 i així el director tècnic sortint, Marc Compte, i l’entrant, Gerard Caballero, varen ser els encarregats del lliurament als 10 Campions Gironins Base i 2 Absoluts.

També es va oferir una litografia emmarcada del logo de la delegació als clubs que han anat entrant darrerament a la família de clubs de tennis gironins, rebent-les el Sr. Antoni Foix, secretari del CTSANT GREGORI, Sr. Antoni Puig, President del TOPTEN TC de Santa Cristina d’Aro i el Sr. Felix Riba, sots-president del CATALUNYA TENNIS RESORT de Santa Coloma de Farners.

Destacable també la lectura de la carta d’en Tommy Robredo, millor jugador gironí de la història,  excusant la seva presència per estar disputant la final de l’ATP de Casablanca (que acabaria guanyant durant la tarda).

Els assistents varen ser obsequiats amb un magnífic tast de cava de la firma MASET DEL LLEÓ, amb caixes i lots de bombons i altres tipus de xocolata de la marca NESTÉ, 200 lots “caldo” de la firma ANETO, així com un centenar d’exemplars del llibre “EN PAU JUGA A TENNIS” pels més menuts, ofert per la UFEC.

La Delegació Gironina de Tennis vol felicitar al Club Tennis Llafranc i al seu Restaurant per haver superat el repte d’acollir la Diada i el Masters el mateix cap de setmana i també vol agrair a tots els clubs gironins la seva assistència esperant que hagin gaudit d’aquesta fórmula de Diada dins d’un club que pot tenir continuïtat en properes ocasions.

Share