Notícies

La Diada del Tennis Català més solidaria.

El Gran Hotel Princesa Sofía de Barcelona va ser escenari de la celebració de la 33a edició de la Diada del Tennis Català, la  gran festa del nostres esport organitzada anualment per la FCT.

Enguany, es van aplegar més de 500 persones entre representants de clubs, autoritats, esportistes, tècnics i mitjans de comunicació que van poder gaudir d’una festa que  va tenir una clara vocació solidaria.

Al marge dels clubs campions que van poder recollir les acreditacions dels títols aconseguits i que son els autèntics protagonistes, la vetllada va servir per retre homenatge a diverses persones i institucions.

La FCT va voler retre homenatge al CD Terrassa Hockey i al Casino de Tiana, els dos clubs que van convertir-se en centenaris en el decurs de l’any 2010.

També dues organitzacions solidaries com són “ESI-Raquetes Sense Fronteres” i “Caritas Diocesana de Barcelona” varen rebre sengles reconeixements que van recollir els seus respectius presidents, els senyors Josep Maldonado i Jordi Roglà.

I lligats a aquesta tasca solidaria, altres dues persones: Josep Ferrer Peris, president de la Federació Catalana de Tennis durant  28 anys i gran impulsor de la campanya “Clubs amb Cor” que lliga a Caritas amb un bon grapat de clubs catalans i el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, que va haver d’abandonar cuita-corrents  la gran celebració del títol de lliga per poder estar també al costat del tennis català i de les dues organitzacions amb las que també col·labora a títol personal.

La nit va ser llarga i emocionant i a la seva finalització, “Caritas” i ESI-Raquetes Sense Fronteres” van rebre una donació procedent del que es va recaptar a les “guardioles solidaries”  ubicades a totes les taules mes la recaptació d’una subhasta  solidaria d’objectes donats pel R.C.D. Espanyol,

el FC Barcelona, Rafa Nadal, l’equip espanyol de Copa Davis i Albert Costa.

Cal destacar la presencia d’un alt nombre d’autoritats de les que varen prendre la paraula, el President de la UFEC, Sr.David Moner, el Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Sr.Pere Alcober i el Secretari d’Esports de la Generalitat, Sr.Ivan Tibau.

L’habitual sorteig de regals entre tots els participants va ser el preludi de la finalització d’una festa que va acabar quan el President de la FCT, Francesc Orriols va demanar la presencia  a dalt de l’escenari de tots els representants dels clubs premiats per immortalitzar la diada  amb la ja tradicional  foto de família del tennis català.

Diada del Tennis Català 2011.

Share