Notícies

La Diada del Tennis Català guardona als seus campions

Dissabte 25 de maig la FCT protagonitzar l’acte de reconeixement dels campions de Catalunya per equips 2011 i 2012 en l’escenari de l’INEFC de Barcelona.

El primer reconeixement va ser pel Club de Tennis Horta, club que en el 2012 va celebrar el centenari de la seva fundació. La seva presidenta, Josefina Carbonell, va recollir la seva placa de mans del Secretari General de l’Esport i del president de la FCT.

Miquel Sambola va protagonitzar el reconeixement en la modalitat d’Esport i Vida per la seva trajectòria durant els últims 24 anys com a president del Club Esportiu Laietà i per la seva vinculació a la Federació Catalana de Tennis com a president del Senat del Tennis Català i vicepresident.

El reconeixement en la modalitat Dona i Esport es va atorgar a Carmen Perea, dona esportista i promotora de l’esport de raqueta que ha destacat per la seva trajectòria personal i professional i pel seu paper rellevant en el foment i la difusió de l’esport femení al capdavant de la seva escola de tennis femení PEREA/ SANROMA.  Reconeguda fa poc amb el premi dona i esport de l’Ajuntament de BCN.

L’últim reconeixement personal va ser per Jaume Furió sota la categoria d’esport i 3a edat per la seva condició de jugador en actiu, amb 80 anys i guanyador del “44º Campionat d’Itàlia”

L’acte previ va culminar amb el reconeixement dels clubs que han estat nou vinguts a la gran família del Tennis Català en 2011, 2012 i 2013, CT Collbató, Catalunya Tennis Resort i CE Can Mèlich.

Després del primer bloc de reconeixements es va iniciar l’homenatge als campions del tennis català 2011-2012 posant el protagonisme en les persones, practicants, responsables de clubs, esportistes professionals, entrenadors, autoritats esportives i polítiques… per mitjà d’una cerimònia de lliurament de guardons a càrrec de tots els membre de la Junta Directiva de la FCT i d’un posterior bufet a peu dret per a tots els convidats.

La jornada va culminar amb el tradicional sorteig de lots cedits per les marques col·laboradores

Share