Notícies

La Diada del Tennis Català enalteix el valor del nostre esport posant el protagonisme en les persones

Divendres 23 de maig el recentment remodelat Teatre Principal, espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona va acollir l’edició d’enguany de la gran festa anual del nostre esport, la Diada del Tennis Català GRUP TEMEL KYOCERA que ha volgut enaltir el valor del nostre esport posant el protagonisme en les persones per mitjà d’una cerimònia de lliurament de guardons i que ha comptat amb un gran èxit de participació.

L’apertura de l’acte va anar a càrrec de Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, Gerard Esteva, vice president de la de la UFEC, Gerard Figueras, director general del Consell Català de l’esport i Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

 La important aposta que s’està fent pel tennis femení va protagonitzar el primer bloc dels reconeixements atorgant a JULIA PAYOLA (vídeo) com a jugadora amb més projecció i a l’AJUNTAMENT DE BARCELONA (vídeo) pel programa de Tennis Femení “La Laia juga a Tennis” els guardons envers aquesta temàtica.

El segon bloc de reconeixements es van adreçar a ROSS SCEATS, a títol pòstum pels seus valors personals, il·lusió i empenta en la seva carrera professional, al REAL CLUB DE POLO DE BARCELONA (vídeo) per la seva tasca de promoció del Tennis Base, a JUAN ANTONIO PEÑA (vídeo), per la seva trajectòria al front del CT Barcino i llurs mèrits esportius personals, a MARCEL GRANOLLERS i MARC LOPEA (vídeo), per la seva trajectòria esportiva i a la FUNDACIÓ TOMMY ROBREDO (vídeo), per la seva tasca social vinculada al tennis.

Els Campions de Catalunya Equips 2013 (vídeo) van recollir els seus Marcs d’Honor de la ma de la Junta Directiva de la FCT; nens i nenes dels equips guanyadors van protagonitzar personalment la recollida dels guardons d’enguany.

La part institucional de l’acte va concloure amb el reconeixement dels patrocinadors MAPFRE, NACEX i GRUP TEMEL KYOCERA, patrocinador de la Diada i del reconeixement a la tasca social d’entitats com FUNDACIÓN MAPFRE, FUNDACIÓ THAO, AJUDA EN ACCIÓ, FEDERACIÓ CATALANA D’ESPORTS PER A DISCAPACITATS PSIQUICS – ACELL, SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA.

Un posterior bufet a peu dret per a tots els convidats amenitzat amb l’actuació de Míriam de Luna, una de les joves promeses de la música i, d’un D.J. amb cantant i el tradicional sorteig de regals de les marques col·laboradores va posar el colofó de fi de festa.

VIDEO DE LA GALA (clica)


La Diada del Tennis Català enalteix el valor del nostre esport posant el protagonisme en les persones

Share