Notícies

La Comunitat Valenciana acollirà dues Jornades Tècniques aquest mes de març

La ciutat de València i la localitat del Puig acolliran aquest mes de març una doble cita de Jornades Tècniques d’actualització, organitzades per la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana (FTCV) i l’Associació de Professionals de l’Ensenyament del Tennis (APE) en el primer cas, i el Club de Tennis el Puig en el segon.

La primera de les cites tindrà lloc el dissabte 24 de març a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Doctor Lluch a la ciutat de València, on es duran a terme exercicis de Minitennis i per adults, i la seva planificació i desenvolupament en funció dels objectius tècnics, tàctics, físics o psicològics. També es debatrà la figura de l’entrenador dins i fora de la pista, i el tennis en cadira de rodes.

Per a més informació: Tel 963.849.354 – www.ftcv.eswww.apetenis.com

Les II Jornades Tècniques en el Puig, es realitzaran el dissabte següent, dia 31 de març, al pavelló cobert del Poliesportiu Municipal “La Pedrera”. La temàtica dels diferents ponents convidats anirà orientada cap a l’ensenyament de la tàctica en les etapes de desenvolupament del jugador.

Per a més informació: www.clubdeteniselpuig.es – ctpuig@gmail.com

Fitxers relacionats:

Programa_Jornada_FTCV_APE_Tenis

Programa_II_Jornadas_Tecnicas_CT_El_Puig

Share