Notícies

La Caparrella acull la prèvia lleidatana de l’Estatal Infantil

La fase zonal classificatòria per al Campionat de Catalunya infantil i, posteriorment, per al Campionat d’Espanya “Trofeu Manuel Alonso”, es va celebrar els passats 11 i 12 de febrer a les pistes de la Representació Territorial a Lleida de la FCT a la Caparrella. En aquest recinte es van donar cita els 32 jugadors i 32 jugadores de la província amb millor rànquing nacional per obtenir una de les 16 places que donen accés al Campionat de Catalunya sots 14 (8 per a nois i 8 més per a noies).

Els tennistes que hi van participar pertanyien a diferents clubs de la província com el CT Lleida, CT Urgell, Sícoris Club, CN Lleida, CT Solsona, CT Balaguer, CT Mollerussa, i també, gràcies a un acord entre federacions, a la Federació Andorrana.

Els tennistes estaven disposats en quadres de quatre, amb un cap de sèrie a cadascun d’ells. Per assolir la classificació va ser necessari guanyar dos partits.

En el quadre femení, totes les caps de sèrie van aconseguir la seva classificació, i en el quadre masculí, només Llorenç Lladonosa, de categoria aleví, no va poder demostrar el seu paper de favorit, perdent contra Aureli Cortada el primer dia de competició.

Després dels dos dies de competició es van conèixer els tennistes classificats. En la categoria femenina van accedir a la següent fase Ares Llobera (CT Urgell), Yoli Pifarré (CT Urgell), Maria Cots (CT Urgell), Carlota Caselles (CT Balaguer), Janet Pérez (CN Lleida), Paula Lucía (CN Lleida), Judith Aubets (CT Solsona) i Maria Teixidó (CT Lleida).

Pel que fa als nois, els vuit que van obtenir la classificació van ser quatre tennistes del CN Lleida (Néstor Giribet, Ivan Solans, Aureli Cortada, Roger Lera) i quatre més del Club Tennis Lleida (Álvaro Barranco, Alejandro Serret, Carlos Ruiz i Víctor Baraldés).

Share