Notícies

La ATP passa per Lleida

D’aquesta manera, Ramkumar Ramanathanes va endur el títol de l’únic torneig puntuable per l’ATP que es disputa a les comarques lleidatanes i que va repartir uns 10.000 dòlars en premis.

TROFEUS-2 copia

La final enfrontava dos jugadors que van ser  els millors del torneig. D’una banda, l’indi Ramanathan, 21 anys, nascut a Chennai, cap de sèrie número 1 del torneig i 238 del món, 1,88 d’alçada i resident a Barcelona, on és entrenat per Joan Balcells i Sergio Casal. De l’altra, el canadenc Félix Auger-Aliassime, nascut a Montreal i que a l’agost farà 16 anys, 1,85, entrenat per Fréderic Niemeyer i número 718 del rànquing ATP

A la fase prèvia individual hi van participar 128 jugadors, entre els quals hi havia cinc membres del CT Lleida (Ivan Solans, Alejandro Serret, Marc Pascual, Nèstor Giribet i Pep Canyadell). Cap d’ells no va poder accedir al quadre principal, en la que hi havia 24 jugadors ja preclassificats i on el club amfitrió va estar representat per Pablo Irigaray i Enric Guaita, que hi van accedir gràcies a una wild card, i van mostrar un bon nivell.

A l’acte de lliurament de trofeus hi van estar presents, entre d’altres, una representació de la junta del CT Lleida, encapçalada pel seu president, Jorge Culleré; el president de la Federació Catalana de Tennis (FCT), Joan Navarro; el president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi García; el representant territorial d’Esports de la Generalitat, Joan Segura; i el representant de la Diputació, Paco Cerdà.

Ramkumar Ramanathan i David Vega, primers caps de sèrie, no van fallar i va superar a la quarta parella, formada per Carlos Boluda i l’australià Alex de Minaur, a la final de dobles (6-3 i 6-1).

Share