Notícies

LA 31ena DIADA DEL TENNIS PROVINCIAL DE TARRAGONA VA SER UNA FESTA.

El passat dissabte 18 de juny, en les renovades instal.lacions de l’Estival Eldorado Resort es va celebrar la 31ena edició de la Diada del Tennis Tarragoní .

La Diada es va iniciar en un dels jardins de Resort, on es va oferir un vermut Yzaguirre als assistents. Estavem ubicats en un marc inmillorable a pocs metres de la platja i el jardí estava decorat per dos espectaculars BMW de Oliva Motor, una bonica carpa Head i diferents cartells publiciaris.

Les institucions representades van ser l’Ajuntament de Cambrils amb el regidor d’esports el Sr. Alfredo Clua; La Representació Territorial de l’Esport a Tarragona amb el seu Representant Joan Plana i la FCT amb el President Joan Navarro que van acompanyar a l’amfitrió, el President de la FCT a Tarragona, el Sr. Pere LLuís Bergadà. Seguidament, aquestes personalitats, juntament, amb el President de la FCT a Lleida  van lliurar  els premis als 1ers i 2ons classificats del Circuit HEAD Tarragona i Circuit HEAD Promeses 2015. Lliurament que com a novetat, va ser inclòs dintre de la Diada.

A continuació la FCT de Tarragona amb el seu Director Tècnic, el Sr. Fran Medina van fer un homenatge a tots els jugadors del Centre de referència de Tarragona.

Finalitzat el lliurament, el Sr. Pere LLuís Bergadà va adreçar unes paralules per donar la benvinguda a tots els assistents i emplaçar-los a un espectacular saló al costat del jardí que vam tenir el privilegi d’estrenar i on es va servir un bufet a peu dret.

Estavem a pocs dies de l’estiu i el fet que per la ocasió,  tothom anés vestit de blanc (color tradicional en el tennis), li donava a l’event un caire més festiu i proper a tots.

Cap a la finalització del sopar van tenir lloc els actes protocolaris amb els parlaments del Sr. Alfredo Clua (Regidor Esports de l’Ajuntament de Cambrils), Joan Navarrao (President de FCT ) i el Sr. Pere LLuís Bergadà (President de la FCT a Tarragona).

Després dels parlaments es van lliurar els trofeus més carismàtics de la nostra Diada als Campions i Finalistes dels Campionats Provincials Individuals i per Equips de 2015. Un moment emotiu va ser el lliurament que va realitzar LLuís Yebra (membre de la Junta de la FCT a Tarragona) als seus antics companys del CE Tennis Park.

Seguidament, abans de començar el tradicional sorteig de regals, l’humorista Toni Mateos li va donar una pinzellada d’humor a la festa amb un dels seus atrevits monòlegs.

Després… el tant esperat sorteig, on nens i també els més grans esperaven  il.lusionats haver de pujar a l’escenari a buscar el seu premi. Els que no van estar tan afortunats, també van poder emportar-se un record.

Per finalitzar i acomiadar la festa una copeta i a ballar amb la música del dj Edu.

Esperem que els assistents vàreu gaudir de la 31ena Diada.

Us esperem a tots a la propera!!

PD: Agraïment a tots els Esponsors que han col.laborat en la Diada d’enguany: Head, BMW Oliva Motor, General Òptica, Mapfre, Moritz, COBEGA Coca-cola, Vins i Caves Jané Ventura, Compossar, Restaurant Tennis Park, Estival Eldorado Resort, Tiebreak, RFET, Fruites Cabré, Restaurant La Mestressa del Tòful i Clínica Dental Anton Massagué, Vermut Yzaguirre, Virginias,  i Sports Valls.

Share