Notícies

L' expedició catalana al Campionat d' Espanya Aleví

La FCT ha preparat una expedició per a tots els/les jugadors/es classificats, directament o gràcies a la repesca, per el campionat d’Espanya Aleví que es disputa a Alacant aquesta setmana de l’1 a 7 de juliol. Ahir diumenge es va produir la sortida a les 10h del matí amb els 9 jugadors i les 11 jugadores que tenen el dret a disputar-lo.

El viatge es fa amb 3 furgonetes de la FCT així com 4 tècnics, i per tal de treballar en equip i ajudar entre tots el tennis català, dos tècnics són de la Federació: Gerard Caballero i Fran Medina, mentre que els altres dos són dels clubs amb jugadors/es representats: Eloi Abelló RCT Barcelona, i Joan Pérez CT Castellà del Vallès, seguint així amb la línia establerta per l’Àrea esportiva de sumar esforços per treure màxim rendiment entre clubs i Federació.

Tots els participants catalans estaran allotjats en el mateix hotel, i a mesura que vagin perdent els jugadors/es tant en individuals com en dobles, els responsables de l’expedició tornaran amb furgonetes, o si s’escau tren, per tal de minimitzar les despeses en el torneig.

D’aquesta manera els jugadors podran seguir amb la seva formació dins les seves escoles i clubs de tennis, doncs durant la temporada d’estiu hi ha molta competició i com a casa no es prepara enlloc.

Els jugadors/es classificats/es són:

NOIS:

Eduard Coronado, Alex Martinez, Carles Vidal, Dani Herraez, Jorge Plans, Pol Feixas, Oscar Traviesa, David Puigdemasa i Xavier Matas.

NOIES:

Cristina Mayorova, Clara de Santiago, Aran Teixidó, Andrea Herrera, Sandra Ginés, Alejandra Ferrer, Eva Fernandez, Maria Pagès, Aina Domingo, Naroa Larrinaga i Ares Teixidó.

Molta Sort a tots!

ÀREA ESPORTIVA FCT

Share