Notícies

L’ Activa Tennis ja és una realitat. El CN Montjuic acull la primera jornada del nou programa

40  jugadors alevins de diferents clubs de la comarca del Barcelonès van gaudir  el passat dissabte 26 de la primera trobada.

El passat dissabte 26 d’Octubre les instal·lacions del CN Montjuic van acollir la primera jornada del Programa Activa tennis de la FCT, destinada en aquesta ocasió a jugadors i jugadores de categoria aleví de diferents clubs  de la comarca del Barcelonès.

La jornada va ser tot un èxit amb 40 participants, 20 jugadors i 20 jugadores de diferents clubs catalans que van gaudir d’aquesta trobada recreativa – competitiva.

L’activitat va estar  dividida en dos parts, la primera constava d’una competició a 5 pistes de tennis on els participants jugaven constantment amb jugadors diferents, mentre que l’altra part de l’activitat estava formada per una zona de gravació en vídeo i d’un espai de preparació física aplicada al tennis.

El motiu d’aquest programa és dinamitzar el tennis català  a nivell comarcal i  aproximar la FCT als clubs i jugadors del Territori, és per això que durant la temporada es durant a terme varies trobades  a diferents zones de Catalunya.

L’equip tècnic de la FCT, juntament amb la col·laboració de l’equip del CN Montjuic, van ser els encarregats de dur a terme l’activitat que va tenir una durada total de dues hores. Finalment, es va procedir a l’entrega de diplomes  per a tots el participants a la Jornada.

Des de la FCT volem agrair el suport  tant dels Clubs participants i  Club seu, com dels pares i mares assistents, que amb la seva col·laboració fan créixer aquest fantàstic esport.

Share