Notícies

Júlia Payola reedita el seu títol de Campiona del Màster Infantil

La jugadora del CT Olot, Júlia Payola, va reeditar el seu títol de Campiona del Màster Nacional Infantil Pàginas Amarillas que es va disputar del 4 al 6 de desembre al RCT Zaragoza.

L’olotina, quarta favorita, va derrotar a la final a la jugadora del CD Racket Club Fuengirola, Natividad López, segona cap de sèrie, per 6/2 i 6/2.

Júlia va debutar a la competició derrotant a Itziar Ramón, de l’AD Stadium Venecia, per 6/0 i 6/1. En segona ronda, la catalana es va desfer de Maria Paraja, del GC Covadonga, per 6/1 i 6/1. Ja a les semifinals, la nostra representant va superar a la màxima favorita, la tennista moldava del Circulo de Recreo, Cristina Bucsa, per 6/2 i 6/2.

Pel que fa a la competició masculina, no va haver tanta sort i el nostre representant, el tennista del CT Barcino, Àlvaro López, primer cap de sèrie, va perdre en segona ronda amb el tennista del CT Chamartín, Miguel Semmler, per 7/5, 6/7(5) i 6/1. El títol va anar a parar a mans del segon favorit, el mallorquí Jaume Munar, del Global TC, que va derrotar per 6/3 i 6/4 a Semler

Els representants catalans van viatjar acompanyats pel tècnic de la FCT, Ivan Ortiz.

Julia Payola, campiona del Máster Nacional Infantil 2011.

Share