Notícies

Júlia Payola lidera la classificació de la Selecció Espanyola Mapfre Infantil per a la fase final de la Winter Cup.

La tennista olotina del RCT Barcelona-1899, Júlia Payola, ha estat fonamental perquè la Selecció Espanyola Mapfre Infantil s’hagi classificat per a la fase final del Campionat d’Europa en Pista Coberta  “Winter Cup” que es disputarà a la localitat txeca de Roznov Pod Radhostem del 17 a l9 del present  mes de febrer.

L’equip espanyol, que capitanejava Mª José Echenique, contava també amb la presencia de la madrilenya Estela Pérez-Somarriba i de la canària Marta Cañas.

En primera ronda, Espanya, que no era cap de sèrie,  es va desfer de les quartes favorites, Slovenia, per 3 a 0. Payola va aportar el punt d’individuals gracies a la seva victòria davant Hana Mraz per 6/2 i 7/5 i, al costat de Estela Pérez-Somarriba, va aconseguir el punt del dobles tot derrotant a Kozar i Klanecek  per 6/2 i 6/2.

En semifinals, l’equip espanyol es va desfer de Suècia per 3 a 0.

La catalana va guanyar per 6/3 i 6/1 a Sandra Ortevall i al costat de Estela Pérez van superar a Ortevall i Ejderstedt per 6/4 i 6/4.

Ja a la final, Espanya va cedir davant Romania, màxima favorita de la competició, per 2 a 1. Payola va sumar el punt d’individuals en derrotar a Andrea Amàlia Rosca per 5/7, 7/5 i 6/3, però no va poder guanyar el del dobles ja que, al costat d’Estela Pérez-Somarriba, va caure davant Rosca i Ivascu per 6/1 i 6/2.

L’equip masculí, en el que figuraven els jugadors del CT de la Salut, Eduard Güell i David Català,  juntament amb el basc Carlos Divar, no va aconseguir la classificació en perdre en semifinals davant Gran Bretanya per 3 a 0. En la lluita per la tercera plaça, els nostres representants es van imposar a Àustria per 3 a 0.

Selecció Espanyola Sub-14 Femenina.

Share