Júlia Aliseda, CT Tarragona, campiona a Castelló

La jugadora del CT Tarragona JÚLIA ALISEDA va finalitzar la seva temporada exitosament al proclamar-se aquestes festes de Nadal campiona en categoria aleví femení del TORNEO CIUDAD DE CASTELLÓN, prova de caire nacional que es va disputar del 27 al 31 de desembre a les instal·lacions del Club Tennis Castellón.

Per aconseguir el títol a la última prova que disputaria l’any 2012, la Tarragonina de 12 anys va haver de superar a la final a la Jugadora local LAIA CONDE per un doble 6 a 3.

Tot i això no va ser la única representant de la província de Tarragona a les finals del campionat, ja que la també jugadora del CT Tarragona ANNA DOMINGO es va proclamar finalista al quadre benjamí femení al cedir davant la valenciana JOANA MIRALLES per 6/4 i 6/2 i l’ALBERT FREIXAS, jugador del CT Reus Monterols, es va quedar a les portes del títol en categoria cadet al caure enfront un altre valencià, el Bernavé Zapata per 6/3 i 6/3.

Per una altra banda, la també jugadora del CT Tarragona MARIONA PÉREZ va firmar un bon paper al Campionat de Nadal del CT Vall Parc de Barcelona, on participaven alguns dels millors jugadors catalans, aconseguint arribar a la final en categoria aleví femení, a on va ser derrotada en un disputadíssim partit per la MARTA DEL PINO, del CE Laietà per 3/6 7/5 i 6/2.