Notícies

Jugadors/es nascuts/es el 2003 conformen la tercera jornada del Programa RDS

Aquest passat dijous 7 de febrer, es va dur a terme la tercera jornada del PROGRAMA RDS conformada pels nens i nenes nascuts/es l’any 2003. En aquesta ocasió va ser una trobada multitudinària, doncs varen estar convocats fins a 48 tennistes que varen venir amb enorme il·lusió.

Com en les jornades anteriors, es va dividir els/les participants en dos grups, uns inicialment fent físic, mentre els altres feien tennis, i passada una hora i mitja aproximadament, es va fer a la inversa.

A diferència del format dut a terme fins ara,  i a causa de la curta edat dels i les protagonistes, es va optar per fer pistes de 4 jugadors i jugadores amb un tipus de competició més lúdica i en parelles, per tal d’evitar l’excessiva competitivitat en nens i nenes tan petits/es. L’experiència va ser molt positiva per tothom, a l’igual que en les jornades precedents,  ja que tan els tècnics de la FCT com els dels clubs, així com els/les participants varen treure’n conclusions molt interessants, i la gent del món del tennis va veient com la Federació Catalana de Tennis està fent molts esforços per fer sentir a tots els agents vinculats al tennis, més units pel bé comú.

La pròxima setmana no ens aturem i serà el torn dels nens i nenes nascuts/es l’any 2002.

Share