JUDIT VIVES I JORDI MASSALLÈ, CAMPIONS DEL MÀSTERS DEL CIRCUIT GIRONÍ D'OBERTS 2013

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

El tennista de Sant Feliu de Guíxols Jordi Massallè (CT d’Aro) i la jugadora del CE Letà Judit Vives, es van fer amb el títol de campions del Màsters del Circuit Gironí d’Oberts 2013, que es va disputar el passat cap de setmana 17-18 de maig a les pistes del CT Olot. Massallè, que no apareixia entre els caps de sèrie del torneig va assolir el títol després de superar Arià Canadell als quarts de final, Gerard Güell a semifinals i al jugador local Ignasi Vila, a qui ve derrotar en la final per un ajustat 7-6, 4-6, 10-6. En categoria femenina, Judit Vives, primer cap de sèrie del torneig, va fer bons els pronòstics fins a fer-se amb el títol, després de vèncer a Laura Viso, als quarts, Yani Genesse a les semifinals, i a la blanenca Alba Cortina en la final per un resultat de 6-3, 1-6, 10-8. Els trofeus de campions es van lliurar en la Diada del Tennis Gironí, que es va fer un cop acabades les finals al Restaurant La Deu d’Olot.