JUDIT PLA I EDUARD KHAIKOV, CAMPIONS DE CATALUNYA INFANTIL

El Club Tennis Vic va ser l’escenari del 27 d’abril al 19 de maig del Campionat de Catalunya Infantil – Memorial Manuel Alonso, amb més de 250 tennistes inscrits.

En el quadre femení, la jugadora del CE Laietà Judit Pla es va proclamar campiona després de superar en la final a la màxima favorita, Liliana Chetry per un ajustat 7/6 2/6 7/5. Només un set va cedir Pla en tot el torneig. En la prova masculina, el campió va ser Eduard Khaikov, sisè favorit del quadre. En el duel decisiu, el tennista català va imposar-se a Alejandro Marco per 6/2 6/3. El matx més competit que va tenir Khaikov va ser en les semifinals, quan va haver de suar de valent per imposar-se a Ian Barroeta (6/3 2/6 6/3).

En la segona divisió, disputada a les pistes del CT Els Gorchs, els campions van ser Carlota Escale i Martí Portas. La tennista del RC de Polo va vèncer a Sophia Baidachnaya per 6/7 6/0 6/1, mentre que Portas va superar a Pere Rigau per 3/6 6/2 6/1.