Notícies

Josep María Gay de Liébana rep un homenatge amb motiu del Trofeu Joan Compta

El Club de Tennis La Salut va ser escenari aquesta setmana de l’homenatge adreçat a Josep Maria Gay de Liébana amb motiu de la 41ª edició del Trofeu Joan Compta. In Memoriam, i la 8a edició del Campionat d’Espanya infantil per equips.

El torneig Joan Compta, creat al 1972, va coronar com a campió el seu primer any l’equip “La Salut”, capitanejat per Gay.

L’acte d’homenatge va voler reconèixer a Josep Maria Gay el fet d’haver estat el primer capità i campió del primer Trofeu Joan Compta. Alhora, es va destacar la seva brillant carrera forjada a base de treball, esforç, i voluntat, la seva aportació al tennis català i el recolzament i impuls que va donar a aquest torneig i al club que van ser cabdals per la continuïtat del Torneig.

El reconeixement es va fer rodejat de les persones que el van acompanyar, membres del seu equip, amics, familiars, representants del CT La Salut i representants dels clubs catalans, i va estar presidit per Maite Fandos, tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Laga, delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, José Luis Escañuela, presidente de la Real Federación Española de Tenis i Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis.

Share