Notícies

Jornada Solidaria al CIT de Cornellà

Les instal·lacions de l’Accentennis Cornella i el CIT van ser escenari d’una jornada solidaria que es va celebrar amb gran èxit en el decurs del matí del proppassat diumenge dia 25.

Amb l’ajut d’un bon grapat de voluntaris, la direcció del centre va obrir les portes i va posar les seves instal·lacions a disposició de tots aquells que fessin una aportació d’aliments  a Caritas Diocesana de Barcelona.

Un cop més, va quedar evidenciat de quina forma batega el cor dels afeccionats al tennis a l’hora de respondre a les necessitats més urgents de les persones que viuen al nostre costat a las que els resultat molt complicat poder cobrir la més bàsica de les necessitats: menjar.

Unes tres-centes persones varen poder realitzar tot tipus d’activitats esportives lligades al tennis, al fitness i zones d’aigua i, especialment els més petits, van poder gaudir de zones lúdiques, amb mini-tennis i circuits de psicomotricitat.

Un matí excel·lent, climatològicament parlant, va posar la cirereta a una jornada inoblidable que va resultar tant enriquidora que, a ben segur, tindrà una segona part a no massa trigar.

Des de la FCT volem donar les gracies a tots els participants i, creiem que és de justícia, destacar a tots aquells voluntaris que van fer possible l’organització de la jornada:

Jugadors: David Biosca, Alba Cortina, Olaya Garrido, Marina Guinart, Andrea Lázaro, Olga Martínez i Jaume Pla.

Técnics: Manel Alba, Xavi Alcaide, Marc Alcaide, Anna Balsera, Alex Bragado, Miquel Caro, Laura Cardeñosa, Esther Cardeñosa, Marc Casares, Edgar Duran, Jorge Ferrin, Ignacio Izquierdo, Toni Juliachs, Jordi Mercadé, Carlota Meliz, Oriol Meliz, Anna Monroy, Fco. J. Moreno, ol Navarro, Carlos Nicolás, Miguel Olmos, Jesús Pedro, Marc Porta, Roger Porta, Josep Mª Roca, Sergio Romartinez i Sergio Vilches.

Altres: Ferran Blanco (Cap instal·lació), Mercedes Manso (infermera diplomada), Ana Moliner (psicòloga), Manolo Moreno (cap manteniment) i Ignacio Pinedo (preparador físic).

Jornada de suport a Càritas al CIT de Cornellà.

Share