Notícies

Jornada formativa de Tàctica del Tennis al Sicoris Club (Lleida)

El passat divendres 4 de març es va celebrar al Sicoris Club de Lleida una jornada formativa de Tàctica del Tennis adreçada als socis i sòcies del club, així com als jugadors de competició i perfeccionament de l’escola del club.

La jornada va començar amb la conferència titulada “El jugador Intel·ligent”, a càrrec de Roberto Velilla, Director de l’Àrea de Docència i Recerca de la FCT. El Director Tècnic del club, Kolele Rubio, va donar la inauguració a l’esdeveniment que va comptar amb una gran assistència de públic.

Amb una durada de 90 minuts, la ponència va tractar una sèrie de conceptes relacionats amb la tàctica per a tots els nivells i edats com per exemple les claus i estratègies per jugar a diferents superfícies, els recursos tàctics alhora d’analitzar als rivals i plantejar les estratègies de joc, així com aprendre a organitzar el pensament tàctic.

El format de la mateixa, de tipus debat i de caràcter obert, va finalitzar amb la part pràctica a pista amb l’objectiu d’aplicar els conceptes tractats a aula.

Jornada Táctica Tennis. Sicoris Club. Federación Catalana de Tenis. Roberto Velilla.

Share