Notícies

Jornada d’esport adaptat a l'Hospital Sant Joan de Déu

L’Hospital San Joan de Déu, amb la col·laboració de la Fundació Isidre Esteve i la Fundación Cruyff, organitza la primera Jornada d’esport adaptat en la que els nens, adolescents i joves amb discapacitat són els protagonistes. Es vol promoure la pràctica de l’esport i d’activitat física en nens, adolescents i joves que tenen alguna discapacitat i sensibilitzar a la població en general, de la importància que l’exercici físic té per a la salut.

La Jornada Esportiva es realitzarà el proper dissabte 25 de abril, de 10:00 a 14:00 hores, on nens i joves amb discapacitat, així com els seus germans, pares, amics i familiars podran practicar diferents modalitats esportives. Els espais oberts de l’Hospital i les zones adjacents d’Esplugues es convertiran en espais habilitats per practicar els diferents esports.

La Federació Catalana de Tennis comptarà amb un espai amb dues pistes de minitennis on es donarà l’oportunitat a totes aquelles persones que ho desitgin, de provar les sensacions de practicar tennis amb cadira de rodes amb algun jugador de la nostra escola.

untitled

 

Share