Notícies

Jornada de Promoció d'Esport Adaptat

El passat Diumenge 13 d’otcubre, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i deficients visuals (FCEC) i la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), van organitzar una Jornada de Promoció d’esport adaptat on es va donar l’oportunitat a totes aquelles persones que ho desitjaven, de provar les sensacions de practicar aquest esport.

L’activitat va consistir en una jornada  de mati a la zona d’Arc de Triomf en la que es van desplegar diferents estacions esportives, entre elles tennis.

Els participants van poder passar per les diferents estacions esportives, provar només algunes d’elles o passejar i veure.

En l’estació de tennis la Federació Catalana de Tennis (FCT) va col·laborar amb el tècnic José Aguado i amb els alumnes que estan cursant el Bloc Comú del Curs Tècnic d’esports Nivell 1 a Girona. Aquests van ser els encarregats de dinamitzar i animar l’activitat.

Finalment, els alumnes formats en l’Escola de Tennis en Cadira de Rodes de la FCT, en Quico Tur i José Luís Montoya,  van realitzar un partit d’exhibició.

Jornada de Promoció d'Esport Adaptat

Jornada de Promoció d'Esport Adaptat

Share